a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Cățel şi bebeluş I

Cățel şi bebeluş I

Când am rămas gravidă, toată lumea, știind cât de mult îl iubesc eu pe micul nostru membru al familiei, cel cu patru picioare, a început să mă întrebe ce voi face cu el. Lucrurile pentru mine sunt foarte simple: Ozzy este micul meu băiețel, l-am dorit 30 de ani și știu sigur că în sufletul meu există foarte multă iubire de dăruit tuturor.

Nici prin cap nu-mi trece ca atunci când va veni bebe să îl iubesc mai puțin sau să îi ofer mai puțină atenție. Pe lângă faptul că de la el am învățat cum să mă comport cu un copilaș răsfățat, animalele întotdeauna te învață ce înseamnă iubirea necondiționată. Asta dacă ai grijă să nu îl înveți tu din prima să te condiționeze el pe tine. Pentru că orice gest se poate întoarce împotriva ta. Viața cu un animal de companie nu este deloc ușoară, dar este minunat să ai un suflet pur lângă tine, care te iubeste și te acceptă și când ești cald și când îți ieși din minți…

Normal ca sunt foarte dependenți, căci nu au alte opțiuni, făcând parte din viața noastră. Se spune că unui copil îi face bine să crească alături de animale. Sunt convinsă că mulți nu vor fi de acord cu mine și știu că oamenii nu văd animalele ca fiind demne de aceleși tratament. Sinceră să fiu, puțin îmi pasă.

Am ceva emoții cu privire la felul în care bebe și Ozzy vor interacționa pentru prima dată, însă încerc încă de când am rămas gravidă să îi arăt că cineva creste în burtica. Sunt sigură că l-a simțit deja, pentru că doarme din ce în ce mai mult cu capul pe burtica mea. Însă nu prea cred că știe el exact despre ce este vorba. Într-o zi chiar a tresărit când bebe a lovit și m-a privit curios.

Vă țin la curent!