a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Unakitul (Epidotul)

Chakre: Heart Chakra, Solar Plexus Chakra, Third Eye Chakra

Zodii: Scorpion

Planeta: Venus

Element: Foc, Apă

Număr: 9

 

 

DESPRE UNAKIT

Cristalul de Unakit este considerat o piatră sacră, deoarece ajută la adâncirea meditaţiei prin creşterea potenţialului de a rămâne prezent. Nu este un concept complicat însă Unakitul are o putere magică, profundă de a te ajuta să te eliberezi de trecut şi de energiile rănilor şi greşelilor care plutesc în jurul tău.

Când ne gândim la Unakit spunem, deci, a rămâne prezent. Unakitul te încărcă din punct de vedere spiritual şi îţi linişteşte pornirile de cinism venite din interior. O piatră a clarităţii cu puteri de vindecare deosebite. Dacă te simţi atras de piatra de Unakit într-un mod neaşteptat, s-ar putea să fie momentul pentru o dezvoltare spiritual majoră. Indiferent dacă ne dăm sau nu ne dăm seama, suferinţa se acumulează în inimile noastre şi le încarcă precum mâncarea nesănătoasă încarcă sufletul de toxine. Pentru a ne menţine corpul sănător, trebuie să ne menţinem inimile curate.

Când meditezi cu piatra de Unakit, acesta îți umple câmpul energetic cu vibrații puternice, dar blânde, care te ajută să te eliberezi de trecut, astfel încât să poți merge mai departe, în loc să te pierzi pe o într-o lume uitată.

Când simți că nu mai ai opțiuni, când eşti blocat și nu știi ce să faci, sau când simţi că trebuie să te ciopleşti pe tine de dragul altei persoane, atunci această piatră te poate ajuta să treci prin acese momente.

În plus, calitățile intrinseci ale armoniei și echilibrului din această piatră ajută masiv la găsirea echilibrului și ne reamintesc faptul că există întotdeauna șansa unui început nou și a unui drum larg care așteaptă.

Poţi să așezi piatra de Unakit pe chakra celui de-al treilea ochi, aceasta fiind o modalitate puternică de a obține o perspectivă din trecutul tău pentru a-ți ghida viitorul. Permite-I acestuia să fie bila de cristal care te ghidază, mai ales dacă ai întrebări pentru Univers.

Uneori trebuie să faci mai mult pentru a combate sentimentele de neputință, deoarece frica omoară mai multe vise decât eșecul. Unakitul împiedică aceste vibrații zdrobitoare să intre pe orbita ta spirituală, astfel încât să poți lua viața din plin.

Uneori trebuie să faci mai mult pentru a combate sentimentele de neputință, deoarece frica omoară mai multe vise decât eșecul. Unakitul împiedică aceste vibrații zdrobitoare să intre pe orbita ta spirituală, astfel încât să poți lua viața din plin.

Unakitul este o piatră excelentă care vă ajută în procesul de luare a deciziilor, mai ales atunci când deciziile pe care trebuie să le luați v-au prins „între o stâncă și un loc greu”, după cum se spune.

Unakitul este o piatră a viziunii. Echilibrează emoțiile şi spiritualitatea. Unakitul conectare cu pământul. Facilitează renașterea, ajutând creşterile spirituală și psihologică. Unakitul privește dincolo de simptomele noastre fizice și sapă adânc pentru a găsi motivele care stau la baza faptului care ne provoacă disconfortul. Această căutare amplă include cele 4 aspecte principale ale ființei noastre: fizică, emoțională, intelectuală și spirituală.

CUM POATE FI FOLOSIT UNAKITUL?

Poţi să așezi piatra de Unakit pe chakra celui de-al treilea ochi, aceasta fiind o modalitate puternică de a obține o perspectivă din trecutul tău pentru a-ți ghida viitorul. Permite-I acestuia să fie bila de cristal care te ghidază, mai ales dacă ai întrebări pentru Univers.

Aceasta este o piatră ideală pentru casa ta. Aşerază o bucată de dimensiuni potrivite pe o masă. Face mai mult decât să-ți croiești casa cu schema sa unică de culori. Unakitul degajă o energie calmă, blândă care ne poate proteja și de efectele nocive ale poluării electromagnetice a televizoarelor și computerelor. În aceste cazuri, este cel mai bine dacă este așezat pe televizor sau computer.

Dacă ai fost bolnav pentru o perioadă de timp și treci acum prin convalescență, această piatră te va ajuta să revii la viața normală. Este excelent pentru a ajuta vindecarea inimii și plămânilor. Unakitul este cunoscut pentru faptul că te poate ajuta să câştigi în greutate dacă ai scăzut în greutate în timpul unei boli îndelungate. Acest lucru se poate face prin direcționarea energiei către locul în care doreşti să mai pui kilograme.

Unakitul este utilizat pentru a spori fertilitatea și ajută la creşterea sarcinii într-un mod sănătos. Multe doule insistă asupra prezenței Unakitului în sala de naşteri.

Amestecul dintre roz (grijă și pasiune) şi verde (abundență și creștere) simbolizează legătura necondiționată dintre mamă și copil.

Unakitul ajută, de asemenea, gravidele să treacă prin momente provocatoare. Ajută la ridicarea vibraţiei și promovează răbdarea și persistența.

CUM POATE FI CURĂŢAT UNAKITUL?

În ceea ce privește spălarea și curățarea Unakitului, evitați detergenții domestici toxici, deoarece pot deteriora piatra.

Deoarece soarele și luna sunt cele mai pure surse naturale de energie, poţi curăța și încărca Unakitul expunându-l la aceste energii. Ține Unakitul expus la aceste energii timp de cel puțin 24 de ore pentru a obține cele mai bune rezultate. De asemenea, îl poţi îngropa sub pământ pentru a-l curăța și încărca. Evită solul cu substanțe chimice și pesticide.

Amestecă o lingură de sare de mare, rocă sau sare de masă într-un bol cu ​​apă. Asigură-te că piatra este complet scufundată și las-o să se înmoaie timp de câteva ore până la câteva zile. Se clătește și se usucă când se termină.

Post a Comment