a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Turmalina neagră (Schorlit)

Turmalina neagră (Schorlit)

Chakre: Root Chakra

Luna: Octombrie

Zodii: Taur

Planeta: Saturn

Elemente: Pământ

Arhanghel: Zadkiel, îngerul milei

Număr asociat: 3, 4

Despre Turmalina neagră

Vrăjitorii antici s-au bazat pe Turmalina Neagră, cunoscută sub numele de Schorlit, pentru a-i proteja de demonii pământeni în timp ce își aruncau vrăjile. Astăzi această piatră este încă venerată ca un prim talisman al protecției. Protejează împotriva radiațiilor și a poluanților din mediu și este extrem de util în purificarea și neutralizarea propriilor gânduri negative și a conflictelor interne și transformarea acestora într-o energie pozitivă și utilizabilă.

Turmalina neagră este, de asemenea, o piatră puternică de împământare, furnizând o legătură între Pământ și spiritul uman. Energia sa de susținere aliniază Chakrele și transmite lumina vindecătoare în întregul sistem. Conferă un sentiment de încredere și stimă de sine, permițând o viziune mai clară și mai obiectivă asupra lumii.

Turmalina neagră a devenit celebră în 1876, când mineralogistul și bijutierul George Kunz a vândut o turmalină verde de la celebrului Tiffany and Co. din New York.

Ea protejează împotriva energiei negative de orice fel. Atrage orice tip de energie negativă pe care o întâlnește. Cu toate acestea, nu absoarbe energia negative, ci o preschimbă în energie pozitivă. Această piatră este singura piatră care ajută la vindecare pe toate nivelurile – fizic, emoțional, mental și spiritual, ajută la înlăturarea energiilor negative din interiorul unei persoane sau din orice mediu. Turmalina neagră echilibrează energiile Yin și Yang, masculin şi feminin, lumină şi umbră, etc.

Multe persoane cred că aceasta este cea mai bună piatră pentru protecție pe care o puteți folosi. Este unul dintre cele mai populare cristale utilizate în scopuri metafizice. Este un cristal de vindecare minunat pe care îl puteți folosi, deoarece ameliorează durerea, stimulează sistemul imunitar, ajută la stres și artrită.

Creează o abordare favorabilă vieții și o mentalitate pozitivă și sunt ajutoare benefice atât pentru vindecătorul profesionist, cât și pentru persoana obișnuită care își dorește o piatră care va aduce energie pozitivă în viața sa.

Cum putem folosi turmalina neagră?

Îngroapă o bucată de Turmalină neagră în pământul din givecele cu plante pentru a le proteja de dăunători.

Se poate utiliza în grilele energetice pentru orice cameră din casa sau birou, prin plasarea turmalinei negre în cele 4 colțuri ale spațiului respective. Această grilă de turmalină neagră are capacitatea de a face mai multe lucruri: fundamentează energia din cameră, absoarbe orice energie negativă și oferă camerei un scut de protecție. Acest lucru este important de făcut dacă simți că persoane negative intră în spaţiul tău.

Poartă bijurarii cu Turmalină neagră sau păstreaz-o în buzunar sau poșetă pentru a te proteja de atacuri psihice și vampiri energetici.

O poţi folosi în meditaţie prin crearea unei grile care te va ajuta la împământare pe durata stării de meditaţie.

Turmalina neagră calmează atacurile de panică, în special cele cauzate de spații întunecate sau închise. De asemenea, ajută la controlul fricilor de medici sau stomatologi.

Te mai ajută la drum, în cazul în care ai rău de mişcare.

La locul de muncă, ţine Turmalina neagră câteva minute în mână, atunci când trebuie să îţi trezeşti mintea sau când ai nevoie de concentrare totală.

Oferă un scut excelent împotriva poluanților de mediu, a smogului electromagnetic și a radiațiilor asociate cu telefoanele mobile, computere și alte echipamente electronice.

Cum poate fi curăţată turmalina neagră?

Există un mit potrivit căruia Turmalina Neagră nu trebuie curățată sau încărcată.  Ea trebuie curățată și încărcată.

Poate fi pusă în lumina soarelui.

Pune piatra sub lumina lunii, într-un recipient cu apă și puțină sare, dacă este posibil, este mai bine să fie sare de mare, rezultatele sunt mult mai eficiente.

Poate fi îngropată în pământ, într-un săculeţ. (24 h)

Umple un bol cu ​​orez brun uscat și îngropă-ți piatra sub boabe. Aruncă orezul după curățare, deoarece se spune că orezul a absorbit energia negativă pe care încerci să o cureţi. (24 h)

Comments

Post a Comment