Pofte
inghetata lamaie capsune

Salutare!

M-am gandit sa scriu putin despre poftele pe care le-am avut eu pana acum. Sunt in luna a 5-a, iar poftele au inceput sa intervina undeva dupa luna a 4-a, deoarece am avut mari probleme cu starile de greata. Imi era greu sa mananc aproape orice. Acum, cand sunt in saptamana 19 am, stari de rau in continuare, insa sunt mult mai rare decat inainte.

In primul rand, desi pare greu de crezut, am simtit nevoia sa combat starile de rau cu foarte mult dulce. Domnul doctor m-a sfatuit insa sa o las mai usor cu dulciurile deoarece exista riscul de a aparea diabetul gestational, despre care intr-adevar, citisem si eu.

Desi scrie peste tot ca in sarcina nu ai voie sa mananci struguri si ananas, am mancat la greu, nu pentru ca nu as fi atenta, insa eu, care nu prea mananc dulciuri de obicei, de data asta am mancat dulciuri cu gramada. Se adauga capsunele si perele.

Capsunile si lamaile le prefer sub forma de inghetata, in cantitati industriale daca se poate. Multe pofte, ca si aceasta se constituie din alimente pe care le preferam cand eram copil.

Tati spune ca poftele mele pentru fructe sunt transmise de el si ca vor ramane de acum inainte in preferintele mele. Nu stiu daca o fi asa, dar nu e rau ca am inceput sa mananc si eu fructe.

Un alt aliment pe care l-am dorit de vreo 3-4 ori a fost slanina. La maioneza am poftit, dar m-am abtinut. Nu pot sa zic ca m-am trezit in toiul noptii vreodata si am urlat de vreo pofta exagerata. Dar as manca o saorma din tot sufletul. Mai astept nitel cu maioneza.

Facebook
Articole populare