a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Obsidianul negru

Chakre: Root Chakra

Zodii: Berbec, Taur, Fecioara, Scorpion, Sagetator, Capricorn

Zi de naştere: 1, 10, 28

Planeta: Pluto şi Saturn

DESPRE OBSIDIANUL NEGRU

Fiind născută din lavă, piatra de obsidian are energia puternică a interacțiunii mai multor elemente primeare, printre care focul, pământul și apa. Este clasificat ca sticlă vulcanică și este foarte dur și neted, dar poate avea margini incredibil de ascuțite.

Obsidianul a fost folosit de-a lungul istoriei pentru diverse unelte, precum cuțite și săgeți. A fost folosit experimental în trecut chiar și pentru lame de bisturiu chirurgical.

Dacă te simți atras de Obsidian și de vibrațiile sale intense, acest lucru ar putea reprezenta un semn că ai nevoie de o curățare psihică profundă. Cunoscut drept „aspiratorul psihic”, cristalul Obsidian este în serviciul tău din punct de vedere spiritual, reuşind să cureţe resturile emoționale și energia din trecut. Piatra de Obsidian este un apărător al sufletului şi protejază împotriva trăsăturilor acumulate în umbră: dependență, frică, anxietate și furie – acționând ca oglindă a sinelui tău interior.

Obsidianul negru este curăţă smogul psihic localizat în aura. Această piatră are și proprietăți metafizice puternice, care vă pot ajuta să vă protejați de negativități. Energiile sale pot stimula darul proorocit.

CUM POATE FI FOLOSIT OBSIDIANUL NEGRU?

Este un cristal excelent pe care îl puteți folosi atunci când porniţi o activitare spirituală sau de vindecare, deoarece are o acțiune puternică pentru a vă lega de Mama Gaia (Împământare). Obsidianul neagru este o piatră de pământ excelentă, iar energia ei poate funcționa ajutându-te în deplasarea oricărui exces de energie în josul chakrei stelelor pământului pentru împământare. Aşa cum am specificat şi mai sus, este utilizată pentru echilibrarea Root Chakra.

Este foarte benefic pentru a tăia legăturile, a rupe atașamentele negative cu persoanele cu care ați fost apropiat.

Timp de multe secole, obsidanul negru a fost folosit cu succes de șamanii pentru a lua contact cu lumea spirituală.

Obsidianul neagre este benefic pentru sănătate. Este o piatră puternică, care poate ajuta în tratarea problemelor digestive. Poate alina orice problemă a vezicii biliare, poate proteja sănătatea inimii, precum și scadea nivelul tensiunii arteriale.

De energia de vindecare a acestei pietre pot beneficia și țesuturile musculare. De asemenea, poate ajuta în infecțiile virale sau bacteriene. De asemenea, poate atrage tensiunea și stresul din corp și le poate înlocui relaxarea și calmul.

Obsidiana neagră este o piatră norocoasă, mai ales în ceea ce privește bogăția. În principal pentru că poate transforma ghinionul în noroc. Toată lumea mai are nevoie de noroc din când în când, așa că aceasta este o piatră pe care este bine să o ai în casă.

Numit și “piatra adevărului”, obsidianul negru ajută la dezvăluirea misterelor, atât pe cele interioare, ale persoanei care lucrează cu acesta, cât și despre lucrările universului în general. Această piatră puternică poate ajuta la risipirea iluziilor, minciunilor, și a blocajelor.

Cantitatea de informații pe care o poate descoperi obsidianul neagru poate fi copleșitoare. Perfecțiunea culorii sale negre dezvăluie umbra care blochează lumina în orice situație.

CUM POATE FI CURĂŢAT OBSIDIANUL NEGRU?

Obsidianul negru poate fi afumat cu salvie, tămâie, sau Palo santo.

Puteţi curăţa cristalele şi cu muzică:

Puneţi piatra în lumina lunii noi. Cristalele iubesc lumina lunii. Este posibil însă în oricare fază lunară.

Puneţi cristalele în orez pentru 24 de ore. Orezul va absorbi toate rezidurile. Este de preferat să folosiţi orezul brun.

Cel mai eficient și rapid mod de curățare a cristalelor de vindecare este cu un concentrat de obsidian negru. Pentru a face un concentrat de obsidian negru care curăță cristalele de vindecare, luați piatra, umpleți-o cu apă într-un recipient cu pulverizator. Lăsați recipientul deschis la soare timp de patru ore pentru a încărca apa și cristalul. Îl puteţi folosi oricând pentru a curăța cristale de vindecare, precum și camera sau casa.

Post a Comment