Nastere naturala sau cezariana?
nastere naturala cezariana andreea balan stop cardio respirator

Un subiect indelung dezbatut, care aproape ca “face victime” in mediul online. Tu cum ai vrea sa nasti? Natural sau prin cezariana? Eu as vrea sa nasc natural. Sunt foarte multe motive pentru care sustin doctorii ca trebuie sa nasti natural, desi cineva imi spunea daunazi ca doctorii promoveaza din ce in ce mai mult cezariana datorita “fee-ului” crescut si timpului scazut de realizare. Pe mine nu ma intereseaza nici una, nici alta si nici zecile de alte motive. Nu ma intereseaza nici certuile interminabile pe care le tot intalnesc in online si nu numai referitoare la acest lucru.

Stiti ce ma intereseaza? Ma intereseaza legatura minunata pe care am inteles ca nasterea naturala o creaza cu copilul tau. Sunt sigura ca durerile sunt groaznice si mi-e foarte frica de ele, sunt sigura ca e foarte greu si cu anestezia rahie si as dori sa ma feresc de ea si imi dau seama ca sunt un pic nebuna. Ce mai stiu este ca recuperarea este mult mai rapida atunci cand nasti natural. Nu incerc sa fiu o eroina si nici nu ma consider “o vita pe masa de operatie”, asa cum se plangea o mamica intr-un comantariu scris la un articol referitor la cazul Andreei Balan, care am inteles ca este o sustinatoare mare a cezarienei.

Din punctul meu de vedere, un copil este cel mai frumos dar pe care il poti primi de la viata, iar daca Dumnezeu nu mi-ar fi dat aceasta sansa, probabil ca as fi simtit ca am trait degeaba. Nu vreau sa exagerez, dar cam atat de mult mi-o doresc.

Facebook
Articole populare