a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Mămică pentru prima dată

Mămică prima dată

Mămică la 33 de ani

Fix pe 24 decembrie 2018, în ajun de Crăciun, când toată lumea primeşte am primit cel mai frumos cadou din lume: vestea că voi avea un bebeluş. Era cumva de aşteptat, deoarece doream acest lucru, dar emoţia cu care am primit vestea a fost uriaşă. Eram în Germania în vacanţă, iar primele semne au început să îşi facă apariţia pe serpentine, în drum către munte, când am început să am rău de mişcare.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=BrRf-GVXpx0[/embedyt]

 

Eram într-un orăşel mic de munte unde erau doar vreo două farmacii. La una dintre ele nu am găsit test de sarcină şi mi s-a spus că pot face comandă să îl primesc a doua zi. Păi cine credeau ei că aşteaptă atât?? Am fost la a doua şi am găsit. Am aflat că sunt gravidă chiar pe pârtie, dar a fost foarte ciudat pentru că testul meu nu era cu două liniuţe, ca toate celelalte, ci cu minus şi plus.

Vezi şi: Naştere naturală sau cezariană?

La 5 săptămâni inima bebeluşului încă nu bate

La prima ecografie aveam abia 5 saptamâni şi încă nu i se vedea inimioara bătând. Aşteptarea a fost extrem de grea până la următoarea ecografie, când am aflat că bebe este în parametri normali, inimioara bate şi dacă nu mă înşel, avea undeva la 7 mm. La momentul în care scriu aceste rânduri, bebe are 12 cm, 15 săptămâni şi cel mai probabil este băieţel. Cred că este inutil să spun că fiecare zi trece cu greu până ajungi din ecografie în ecografie şi mai apuci să îţi vezi puiuţul cate 5 minute, cum ajunge dintr-o boabă de mazăre să fie un copilaş perfect.

Am nişte emoţii uriaşe, dar sper să mă descurc. Deşi mi-am promis că voi mânca foarte sănătos în sarcină, nu prea am reuşit să mănânc mai nimic, deoarece până acum nu am avut o sarcină prea uşoară.

Post a Comment