Mamica pentru prima data
gravida cadou craciun

Fix pe 24 decembrie 2018, in ajun de Craciun, cand toata lumea primeste cadouri, eu si iubitul meu am primit cel mai frumos cadou din lume: vestea ca vom avea un bebelus. Era cumva de asteptat, deoarece ne doream, dar emotia cu care am primit vestea a fost uriasa.

Eu si tati ne-am cunoscut fix pe 25 decembrie, deci a fost al doilea minunat cadou din viata mea, la distanta de fix un an de zile. Desi a fost un an extrem de aglomerat si datorita faptului ca ne-am decis sa facem o schimbare majora in viata noastra si sa ne mutam la casa, ne-am gandit ca bebe si-a dorit sa ne mutam in noua casuta toti trei odata.

La prima ecografie aveam abia 5 saptamani si inca nu i se vedea inimioara batant. Asteptarea a fost extrem de grea pana la urmatoarea ecografie, cand am aflat ca bebe este in parametri normali, inimioara bate si daca nu ma insel, avea undeva la 7 mm. La momentul in care scriu aceste randuri, bebe are 12 cm, 15 saptamani si cel mai probabil este baietel. Cred ca este inutil sa spun ca fiecare zi trece cu greu pana ajungi din ecografie in ecografie si mai apuci sa iti vezi puiutul cate 5 minute, cum ajunge dintr-o boaba de mazare sa fie un copilas perfect.

Facebook
Articole populare