a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Grow Up Romania vrea să rezolve problemele părinților în spațiul urban

Grow Up Romania

Grow Up Romania vrea să rezolve problemele părinților în spațiul urban

Într-una din zile, în timp ce navigam pe diferite site-uri pentru copii (Să văd concurenţa. Glumesc, sunt una dintre acele persoane care cred că este loc pe pământ pentru toată lumea. Chiar îmi place să urmăresc postările altor mămici şi aflu şi eu lucruri foarte interesante) am dat de site-ul https://growupromania.ro/.

Mi s-a părut un proiect foarte mişto şi m-am gândit să vă povestesc şi vouă despre el.

Practic, nu este de fapt doar un proiect, ci mai multe, legate de un interes comun: Grow Up Romania vrea să rezolve problemele părinților în spațiul urban. Până acum, foarte interesant.

Iată, deci lista proiectelor:

Proiect Grow Up Romania

Sunt curajoşi cei de la Grow Up Romania, iar după cum vedeţi lista proiectelor este stufoasă şi ambiţioasă. Ca mămică, pot să spun că două dintre ele mi-au atras atenţia în mod special:  Harta lifturilor – accesibilitate metrou București (ca să vă spun aşa, pe scurt – una dintre probleme ar fi faptul că la Piaţa Unirii, în centrul Bucureştiului, dacă vrei să schimbi magistrala, trebuie să ieşi de tot afară din metrou. Mi se pare super utilă această hartă) şi a doua iniţiativă este Kit-ul pe care aceştia l-au construit. Pentru doar 30 de lei poţi achiziţiona şi tu acest chit şi îl poţi împărţi pentru că tot mai multă lume să afle de această mişcare. Aceşti 30 de lei se strâng în scopul finalizării proiectelor propuse.

Dacă sunteţi înteresaţi, puteţi dona astfel:

A. Ca persoana fizică, poti redirecționa 3,5% din impozitul tău pe venit și astfel sa ne ajuți să construim un oraș mai bun pentru noi și copiii noștri. Nu te costă nimic, iar redirecționarea se face din impozitul aferent veniturilor tale din salariu, pensie sau activități independente – pe 1 sau 2 ani.

Dacă ai cont pe site-ul ANAF – Spațiul Privat Virtual, durează doar 2 minute! Tot ce trebuie să faci este să completezi Declarația 230 cu datele noastre:
Asociaţia Grow Up Romania, Cod fiscal: 40210303, IBAN: RO05BTRLRONCRT0469016101

Însă și fără cont procedura este extrem de simplă:
1. Descarcă formularul gata completat cu datele Asociaţiei Grow Up Romania.
2. Completează formularul cu datele tale şi semnează-l, în două exemplare.
3. Trimite formularul printat, completat şi semnat la ANAF (personal sau prin poştă – cu scrisoare recomandată). Formularele pot fi trimise până pe 25 Mai 2020.

B. Asociația Grow Up Romania
IBAN: RO05BTRLRONCRT0469016101

Proiect Grow Up Romania

Dacă nu ai posibilitatea de a dona, poţi să faci cunoscut acest proiect şi să urmezi regulile de bun simţ care sunt promovate prin el. Acest lucru nu costă nimic.

Post a Comment