a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
despre avort sau a lasa copilul in grija statului

Despre avort si a lasa copilul in grija statutului II

Hey guys, v-am promis mai demult ca voi continua cu un alt articol, atunci cand am scris “Despre avort si a lasa copilul in grija statului I“. Am promis mai exact ca va voi explica de ce am renuntat sa ma implic direct, nu am renuntat insa total. Atunci cand voi avea mai multa putere sa schimb ceva, o voi face cu siguranta.

Se intampla la acelasi leagan de copii despre care v-am povestit in articolul amintit mai sus. Domnul cu care colaboram la momentul respectiv a inceput sa fie bombardat cu acuze de catre colegele sale (care au fost vazute la serbarea de Craciun cum luau din lucrurile copiilor) ca eu si el am intocmit o campanie pentru a putea sa ne scoatem bani. Nu doresc sa ma vait, insa vreau doar ca lumea sa stie ce se intampla in aceste institutii. Iesita mult pe minus, cu masina lovita si obosita din cale afara, am fost extrem de dezamagita sa aud aceste lucruri. De altfel, asa am si reusit sa imi explic de ce copiii spuneau ca oamenii nu se mai intorc la ei. Pai cred si eu, daca atunci cand cineva vine sa iti dea o mana de ajutor tu ii sugerezi ca de fapt profita de pe urma ta, normal ca nu iti mai vine sa mai faci nimic.

Mi s-ar fi parut mai normal ca cei ce imi cereau socoteala sa fie cei care au facut donatii. O mare parte dintre colegii mei. Absolut niciunul dintre ei nu au pus vreo intrebare referitoare la acest lucru. Au avut incredere.

Intr-o buna zi, am primit un email pe adresa pe care o facusem pentru casa de copii respectiva. In mail scria ca o persoana doreste sa doneze doua laptop-uri catre centru. Evident ca m-am bucurat foarte tare si am dat reply la mesaj cu adresa doamnei director in CC.

Nu mica mi-a fost mirarea sa aflu de la domnul care era legatura mea ca de fapt acele angajate imi intinsesera o cursa ca sa zic asa, sa vada daca nu cumva eu vreau sa iau acele “laptop-uri” pentru mine.

Mi-a fost atat de greata, incat pe moment pur si simplu am zis ca nu mai fac niciodata nimic.

Am vrut sa cerem audienta la doamna director si eu si mama, insa colaboratorul meu mi-a spus ca dumneaei este fina primarului si ca va fi dat afara de la locul de munca daca vom face valva.

Ulterior am ales sa stau in umbra si sa ajut alti colegi care se mai ocupau cu astfel de strangeri. Va spun sincer ca au venit la mine oameni care doareau sa doneze si pur si simplu ma rugau sa ma ocup din nou. Unii dintre voi care ma cunosc, cunosc si acest episod si poate ca la momentul respectiv nu v-am mai spus de ce am ales sa stau deoparte. Nu exclud pe viitor sa fac din nou astfel de actiuni, dar cred ca cel mai bine ar face statul sa inceapa sa verifice foarte serios personalul din aceste locuri.

Cam atat momentan. Voi mai reveni pe subiect cu siguranta.

Va pup si o duminica frumoasa ca voi!

Post a Comment