Concursurile pentru recolatare celule stem
concurs banca recoltare celule stem

Aviz amatoarelor!

In ultima vreme am tot primit reclame cu diferite concursuri pentru centre de recoltare celule stem. Bineinteles ca era momentul sa ne gandim daca vom face si noi acest pas, deoarece bebe va sosi in scurt timp. Avand in vedere ca bugetul nostru este insuficient pentru a face acest pas, am decis sa particip la concursuri si la seminariile organizate de catre aceste firme.

A fost foarte ciudat faptul ca absolut toti fac concursuri. Din pacate, ma indoiesc de faptul ca a existat vreun concurs, deoarece nu s-a anuntat public nicio extragere a premiilor. Toate aceste concursuri sunt o mascarada pentru a strange liste de potentiali clienti si de a te suna obsesiv de zeci de ori, propunandu-ti niste reduceri fictive (spun asta pentru ca am discutat si eu cu persoane care au recoltat si stiu preturile).

Cel mai tare a fost cand am fost sunata de 2 -3 ori de aceeasi firma si pur si simplu nu am putut raspunde. Am aplicatia sync si stiu mereu cine ma suna, chiar daca nu am numarul de telefon in agenda. Ce credeti? Dupa cateva zile de insistente telefonice si mesaje referitoare la oferta lor, mi s-a dat un mesaj in care scria ca nu pot sa mai particip la cursul lor gratuit pentru ca nu mai sunt locuri. Eu va las sa va faceti propria parere.

La un moment dat chiar i-am spus unei doamne ca asta este o strategie de a strange clienti. Mi se pare oribil sa procedezi asa si practic sa profiti de niste parinti care doresc sa faca tot ce pot pentru copiii lor.

Sunt om de marketing si sunt convinsa ca despre asta este vorba, dar niciodata nu voi fi de acord cu asa ceva.

Facebook
Articole populare
Comments
All comments.
Comments