a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Aventurinul verde

Chakre: Heart Chakra

Luna: August

Zodii: Gemeni, Balanţă, Berbec

Planeta: Mercur

Elemente: Aer

Arhanghel: Rafael

Număr asociat: 7, 16, 25

Litera asociată: A

 

DESPRE AVENTURIN

Aventurinul este o piatră aducătoare de noroc şi de speranţă, este o piatră a iubirii mature.

Ea este cunoscută încă din lumea antică, așa cum atestă numeroase statui și amulete; cu toate acestea, este dificilă evaluarea exactă a proprietăților care i-au fost atribuite. Smargos a fost tradus drept smarald, dar poate fi orice piatră verde, iar Aventurinul era din belșug în lumea antică, în timp ce smaraldul era rar. „Smaraldul” din Pieptul Marelui Preot a fost probabil un Aventurin.

Aventurinul este o piatră a prosperităţii, foarte pozitivă. Puterea Aventurinului absoarbe smogul electromagnetic și protejează împotriva poluării mediului. Atins la un telefon mobil, acționează ca o protecție împotriva emanațiilor sale. Aventurinul este extrem de benefic pentru persoanele sensibile, care răspund negativ la emanațiile telefoanelor mobile, Wi-Fi sau a computerelor.  În acest fel, protejează aura. Acest cristal dezamorsează situațiile negative. Psihologic, Aventurinul întăreşte calitățile de conducere. El promovează compasiunea și empatia și încurajează perseverența. Această piatră ameliorează defectele de vorbire și nevrozele severe, ajutând la înțelegerea cauzelor.

Reuneşte corpurile intelectuale și emoționale. Aventurinul calmează furia și iritarea, stimulează refacerea emoțională și ajută la traiul autentic, în concordanţă cu simţurile şi inima. Reglează creșterea de la naștere la șapte ani. Echilibrează energiile masculină şi feminină și încurajează regenerarea inimii, aprără de oamenii toxici şi de vampirii energetici.

Aventurinul este o piatră de vindecare versatilă. Rezonând energetic cu glanda timusului și sistemul imunitar, acesta reglează energic tensiunea arterială și poate acționa ca un antiinflamator. Rezonanța sa este folosită pentru vindecarea arterosclerozei și scăderea colesterolului. Aventurinul verde este o piatră vindecătoare, ajutând inima, glandele suprarenale, ochii și sistemul nervos; calmează, de asemenea, greața.  Ajută în problema infertilităţii.

CUM POATE FI FOLOSIT AVENTURINUL?

Aşează piatra în punctul unde ai nevoie să lucrezi.
Se foloseşte în grile pentru case şi grădini.
Poartă-l zilnic pentru a ajuta la echilibrarea chakrei inimii, pentru a fi generos dar şi pentru a şti să primeşti, pentru a dezvolta iubire de sine şi pentru a dezvolta limite sănătoase în relaţiile cu cei din jur.
Foloseşte-l în meditaţie pentru abundență și prosperitate.
Aventurinul verde are o legătură puternică cu Pământul și regatul devic, oferind o mai bună înțelegere și apreciere a naturii și a vibrațiilor sale liniștitoare asupra minții și corpului. Este o piatră excelentă pentru grile menite să apere casele şi grădinile împotriva energiei negative.
Aventurinul poate fi transformat într-un elixir pentru băut, prin înmuierea unui fragment de piatră în apă demineralizată peste noapte. Este extrem de benefic pentru tratarea eczemelor, rozaceei, acneei și altor probleme ale pielii.
Aventurinul este ideal pentru calmarea temperamentelor brutale și poate diminua mult efectele conflictelor domestice dintre soți.
Pentru cei care caută dragoste în anii lor maturi, Aventurinul poate fi folosit ca un cristal de dragoste.

CUM POATE FI CURĂŢAT AVENTURINUL?

Ca şi citrinul, este o piatră care nu trebuie expusă la temperaturi mari, deoarece îşi poate pierde proprietăţile. Se poate încărca la soare, dar nu când temperaturile sunt foarte mari.
Piatra poate fi afumată cu salvie, dând foc buchetului de salvie şi ţinând piatra în fum. Acest lucru se poate face pentru maxim 5 minute.
Cu această metodă, nu există riscul de a decolora sau deteriora pietrele în timpul curăţării. Cu toate acestea, salvia lasă un miros puternic în casă şi pe haine. De asemenea, cu salvie îţi poţi curăţa şi propriul corp, înainte şi înapoi, plimbând buchetul de salvie.
Un alt mod de a curăța o piatră este să o înmoi în apă sărată. Amestecați apă cu sare, puneți pi-atra în acest amestec și lăsați 12 ore. Această metodă necesită timp și răbdare. De asemenea, rețineți că unele pietre se vor dizolva în apă. Această metodă nu este recomandată pentru sele-nit.
Poţi lăsa pietrele şi în ploaie. Puterea apei curate de ploaie poate spăla negativitatea din pietre. În funcție de cât plouă, folosește-ți intuiția cât timp ar trebui să fie lăsațe. Lasă-le să se cureţe în apa râurilor. Acest lucru este, de asemenea, eficient. O poţi îngropa în pământ timp de 12 ore, într-un săculeţ.

Post a Comment