a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Aventurinul galben

Chakre: Sacral Chakra, Solar Plexus Chakra

Zodii: Berbec

Planeta: Mercur

Elemente: Aer

 

DESPRE AVENTURINUL GALBEN

Aventurinul galben este o piatră deosebită, ale cărei proprietăți puternice îţi pot schimba întreaga viață într-un mod foarte miraculos. Piatra reprezintă, de asemenea, prosperitate, echilibru, creativitate, optimism, calm și auto-reflecție. Este adesea asociat sau legat de Solar Plexus Chakra.

Dacă eşti o persoană care se îndoiește constant și îşi reevaluează ideile și deciziile permanent, utilizează Aventurinul galben pentru a te ajuta să te decizi mai uşor.

Dacă obişnuieşti să ai reacţii supradimensionate în diverite situaţii, această piatră te poate ajuta să priveşti lucrurile cu mai mult echilibru. Această piatră poate fi deosebit de utilă dacă îţi este greu să îţi accepţi sinele interior, deoarece creează un sentiment de uşurare.

De asemenea, te ajută să îți îmbunătățești stima de sine și să îți dai seama de adevărata ta valoare. Acesta este și motivul pentru care Yellow Aventurine este utilizat pentru a spori încrederea in sine.

Dacă te aflați într-un impas în viață, foloseşte Aventurinul galben pentru a te ghida spre cea mai bună decizie.

Aventurinul galben este excelent pentru echilibrarea Chakrei Plexului Solar. Cei care sunt excesivi sau indecisi, probleme legate de o Chakra sacrală dezechilibrată, pot beneficia, de asemenea, de energiile liniștitoare și de echilibrare ale Aventurinei Galbene.

Energiile utile ale Aventurinului galben îi pot ajuta pe cei care au probleme cu puterea și controlul. Lumina Aventurinului galben umple inima cu compasiune și înțelegere, atenuând durerea și centrând emoțiile.

Protejează împotriva smogului electromagnetic și a mediului. Poate ajuta la eliminarea toxinelor și îmbunătățirea fluxului de energie din organism. Echilibrează energiile Yin-Yang, alină anxietatea și ajută la înflorirea creativităţii.

Aventurinul galben promovează independenţa, astfel încât este foarte potrivit pentru persoanele dependente de alte persoane.  Utilizarea acestui cristal poate calma furia şi iritabilitatea, alungă fricile care împiedică succesul şi ascensiunea.

Datorită faptului că puterile sale de vindecare sunt atât de puternice, piatra a fost deja folosită de mai mulți ani pentru a trata sau preveni inclusive bolile fizice. Se știe că piatra poate atenua umflăturile și inflamațiile datorită atributelor sale antiinflamatorii. Poate fi folosit pentru a alina durerile de cap, alergiile și problemele sinusurilor. În mod similar, piatra poate fi de ajutor dacă suferi de migrene și dureri de cap. De-a lungul acestora, piatra poate ajuta și la scăderea nivelului de colesterol.

De asemenea, poţi încerca să tratezi problemele genitale și urinare cu această piatră, deoarece poate vindeca afecțiunile urogenitale.

CUM POATE FI FOLOSIT AVENTURINUL GALBEN ?

Poartă-l zilnic pe post de bijuterie sau într-un săculeţ pentru a ajuta la echilibrarea Solar Plexus Chakra, pentru a-ţi echilibra stările de spirit, pentru a-ţi aduce bucurie, veselie şi abundenţă în viaţă.

Foloseşte-l în meditaţie pentru abundență și prosperitate.

Păstrează-l pe birou pentru idei noi şi multă creativitate. Te va ajuta să gândeşti mai analitic şi să iei decizii mai potrivite.

Ţine-l în dreptul capului pentru a înlătura migrenele.

Ţine-l în dreptul stomacului pentru a te ajuta în problemele digestive.

Îl poţi folosi, alături de turmalina neagră pentru a înlătura smogul electromagnetic.

CUM POATE FI CURĂŢAT AVENTURINUL GALBEN?

Ca şi citrinul, este o piatră care nu trebuie expusă la temperaturi mari, deoarece îşi poate pierde proprietăţile. Se poate încărca la soare, dar nu când temperaturile sunt foarte mari.
Piatra poate fi afumată cu salvie, dând foc buchetului de salvie şi ţinând piatra în fum. Acest lucru se poate face pentru maxim 5 minute.
Cu această metodă, nu există riscul de a decolora sau deteriora pietrele în timpul curăţării. Cu toate acestea, salvia lasă un miros puternic în casă şi pe haine. De asemenea, cu salvie îţi poţi curăţa şi propriul corp, înainte şi înapoi, plimbând buchetul de salvie.
Un alt mod de a curăța o piatră este să o înmoi în apă sărată. Amestecați apă cu sare, puneți pi-atra în acest amestec și lăsați 12 ore. Această metodă necesită timp și răbdare. De asemenea, rețineți că unele pietre se vor dizolva în apă. Această metodă nu este recomandată pentru sele-nit.
Poţi lăsa pietrele şi în ploaie. Puterea apei curate de ploaie poate spăla negativitatea din pietre. În funcție de cât plouă, folosește-ți intuiția cât timp ar trebui să fie lăsațe. Lasă-le să se cureţe în apa râurilor. Acest lucru este, de asemenea, eficient. O poţi îngropa în pământ timp de 12 ore, într-un săculeţ.

Post a Comment