a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Aragonitul Sputnik

Chakre: Root Chakra, Sacral Chakra

Zodii: Capricorn

Element: Pământ

Număr: 9

 

DESPRE ARAGONITUL SPUTNIK

Aragonitul este un cristal foarte bun pentru persoanele care cer prea mult de la ele însele. Este calmant, ajută la reducerea stresului și stimulează răbdarea. Aragonitul este un cristal care ne ajută să experimentăm viața şi ne încurajează sensibilitatea. Ne ajută să vedem problemele cu care ne confruntăm, cauzele și soluțiile lor. Aragonitul ne ajută să trăim cu o minte deschisă şi să ne „centrăm” pe noi înșine. De aceea este extrem de util în meditaţie. De asemenea, poate stimula conexiunile spirituale. Aragonitul este bun pentru curățarea stresului geopatic și pentru vindecarea Pământului.

Aragonitul este un minunat vindecător al Pământului și încurajează conservarea resurselor prețioase ale acestuia. Folosiți Aragonit când lucrați cu Root Chakra şi pentru împământare. Aragonitul poate fi, de asemenea, utilizat pentru curățarea blocajelor de energie. Aragonitul acționează ca o piatră stabilizatoare și poate fi de ajutor pentru cei care s-au concentrat exclusiv pe spiritualitate până la excluderea altor sarcini necesare. Aragonitul îi ajută pe cei care trebuie să se elibereze de problemele din trecut, precum și de atașamentele din prezent.

Aragonitul este benefic pentru tratamentul pielii, creierului, inimii și sistemului nervos central și pentru vindecarea problemelor de oase. Aragonitul este, de asemenea, un mare ajutor pentru corpul fizic. Este capabil să crească nivelul de energie, ceea ce îl face foarte util pentru cei care suferă de oboseală cronică. Acesta poate fi folosit pentru ameliorarea durerilor de spate. De asemenea, întărește sistemul imunitar.

Această piatră are o vibrație puternică de vindecare și va funcționa pe toate chakrele. Ea va curăţa și va echilibra chakrele pe măsură ce energia lor curge în câmpul tău auric. Structura pietrei ajută la un rezultat impresionant, deoarece fiecare dintre colţurile sale distribuie energie și lumină spre exterior, pentru a crea o încărcătură energetică uimitoare. Acest câmp puternic de lumină va curge apoi în aura ta. Rezultatul este un sentiment profund de pace și armonie.

CUM POATE FI FOLOSIT ARAGONITUL?

Un elixir simplu poate fi făcut din Aragonit, care este considerat un tonic pentru primăvară. Tratează toate acele dureri și dureri, răceli, reacții alergice la polenul de primăvară și dă încălzire pentru a depăși frisoanele. Piatra poate fi amplasată direct pe partea corpului care se confruntă cu o răceală din cauza răcelii sau gripei, aducând căldură în zonă.

Aragonitul ajută la concentrare, și poate fi folosit de către studenți atunci când studiază. Poate fi, pur şi simplu, plasat pe biroul de studiu.

Meditaţia cu Aragonitul poate ajuta la creșterea spirituală a chakrelor inferioare, ridicând vibrația generală a corpului. Mulți iubitori de cristale se bucură de energiile centrate ale Aragonitului și lucrează cu aceasta pentru a ajuta la creşterea liniştii în situațiile complicate.

Dormi cu Aragonitul sub pernă pentru a ameliora insomnia sau porta-l în buzunar pentru o senzaţie continuă de împământare pe parcursul zilei. Poţi face o grilă de Aragonit în dormitor şi aceasta va ține departe coșmarurile nocturne. Aragonitul poate fi, de asemenea, utilizat pentru a îmbunătăți absorbția calciului în toată structura osoasă și pentru a ameliora durerile și frisoanele.

CUM POATE FI CURĂŢAT ARAGONITUL?

Amestecă o lingură de sare de mare, rocă sau sare de masă într-un bol cu ​​apă. Asigură-te că piatra este complet scufundată și lăs-o să se înmoaie timp de câteva ore până la câteva zile. Se clătește și se usucă când se termină.

Poţi lăsa pietrele şi în ploaie. Puterea apei curate de ploaie poate spăla negativitatea din pietre. În funcție de cât plouă, folosește-ți intuiția cât timp ar trebui să fie lăsațe. Lasă-le să se cureţe în apa râurilor. Acest lucru este, de asemenea, eficient. O poţi îngropa în pământ timp de 12 ore, într-un săculeţ.

Piatra poate fi afumată cu salvie, dând foc buchetului de salvie şi ţinând piatra în fum. Acest lucru se poate face pentru maxim 5 minute.
Cu această metodă, nu există riscul de a decolora sau deteriora pietrele în timpul curăţării. Cu toate acestea, salvia lasă un miros puternic în casă şi pe haine. De asemenea, cu salvie îţi poţi curăţa şi propriul corp, înainte şi înapoi, plimbând buchetul de salvie.

Lumina naturală a lunii și a soarelui curăță cristalele și pietrele în mod natural și le energizează. Acesta poate fi cel mai simplu mod de a le încărca, atât timp cât ai o fereastră cu expunere bună la soare și la lună. De asemenea, puteți utiliza această metodă, după ce le-ați șters cu o altă metodă, doar pentru a le energiza. Cel mai bun moment pentru a utiliza această metodă este când luna este plină.

Post a Comment