Cine sunt?
test de sarcina

Salut! Eu sunt Alexandra si obisnuiesc sa scriu de multa vreme. Am 32 de ani, iar proiectele mele de pana acum au fost din cele mai diverse, insa din momentul in care am aflat ca sunt gravida am fost extrem de fericita si am simtit o nevoie uriasa de a impartasi toate gandurile si sentimentele minunate ale unei viitoare mamici.

Nu m-am grabit sa raman gravida si am preferat sa ma intrebe lumea in continuu cand am de gand sa fac copil. Consider ca nu ramai gravida pentru nimeni din jurul tau, iar toate vin la timpul lor, atunci cand esti gata sa le primesti. Atat tu cat si partenerul tau.

Am niste emotii uriase si consider ca pe masura ce trec anii, iti este din ce in ce mai frica sa devii parinte. Cine a trecut prin asta stie deja ca incepi sa constientizezi din ce in ce mai mult ce responsabilitate uriasa ajungi sa ai.

In acest blog voi atinge subiecte din cele mai diferite, legate de viata de gravida si mai apoi de mamica si sper ca voi reusi sa ating si lucruri pe care doresti sa le citesti!

Iti multumesc pentru vizita pe site-ul meu si sper sa citesti cu placere gandurile mele!